Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huur je eigen eiland in Åland tijdens de Finse midzomer

De Åland-eilanden zijn een autonome groep van meer dan 6.500 eilanden, waarvan er 60 bewoond zijn en accommodatie bieden aan reizigers. Accommodaties zijn er in alle prijsklassen, van budgetvriendelijk tot luxe vakantiehuizen. De ultieme optie is natuurlijk het boeken van een verblijf op een privé-eiland.

Een overnachting op privé-eiland Gyllenklobb

Het piepkleine eiland Gyllenklobb maakt deel uit van het Sandösund boutique hotel in Vårdö, in de oostelijke archipel van Åland. Op dit privé eilandje van slechts 200 meter lang en 80 meter breed staat op het hoogste punt een cottage (genaamd de Hermit’s hut) die geschikt is voor 2 personen. Het huisje is niet heel luxe of groot, maar wel comfortabel en goed uitgerust.

Je beschikt over een eigen keuken, bbq, houtgestookte kachel en hottub. Het is een eco-friendly accommodatie, mede doordat de elektriciteit aangedreven wordt door zonne-energie en er gebruik wordt gemaakt van natuurlijk water. Het drinkwater wordt naar het eiland vervoerd.

1 = 3 nachten

Als je een nachtje op het privé eiland wilt verblijven dien je een pakket te boeken, waarbij je de eerste en derde nacht in het Sandösund hotel overnacht. Na een eerste nacht in dit hotel en het nuttigen van een ontbijtje, word je de volgende ochtend met een bootje naar het privé eiland gebracht, waar je in alle privacy kunt genieten van deze unieke ervaring.

De vanafprijs voor 3 nachten is €460,-, inclusief ontbijt (in hotel + benodigdheden voor op het eiland) en vervoer naar het eiland. Tegen een meerprijs kun je ook een lunch of diner reserveren. Deze privé-eiland ervaring is te boeken van april tot oktober. De beste tijd om hier te verblijven is natuurlijk tijdens de Finse midzomer in juni, wanneer de zon bijna niet ondergaat.

➞  Boek hier je verblijf